Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och pösigt. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten
Vissa sorters bakverk är otroligt tacksamma. Framför allt tänker jag på dem som ska ha någon form av fyllning mellan sig för de går verkligen att variera i oändlighet
Igår fick jag ett paket från Karin på Mika Design, som innehöll ett whoopie pie-set. För alla er som inte vet vad en whoopie pie är så ska jag förklara det
Whoopies, ja ett nygammalt recept presenteras idag. Jag tänte "jula" till dem lite och använda ingefära, kanel, kardemumma, kryddnejlika och vit choklad
Whoopie Pies – Grundrecept. Whoopie Pies – Grundrecept. Häll i smeten i en spritspåse med rund tyll och spritsa ut på en bakpapperklädd plåt (gör dem lite större än en 5 krona – De kommer växa lite)
Ja, idag blir det en repris på ett förlorat recept. Hade ju skrivit ett inlägg där jag visade mina fina Whoopie pies med hallonfyllning och jordnötssmörsfyllning men sen fick jag lite problem med html-koder och sådana tråkigheter i helgen så inlägget råkade raderas
Idag har jag bakat whoopies, och jag följde ett recept från kalasmammorna. Ist för deras chokladsmörkräm gjorde jag smörkräm med marzankräm i,Och även en frosting på creme freiche som blev mycket god,dock höftade jag så jag vet inte hur mycket av allt jag hade men ca
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.