Muffins. Vispa smör och socker poröst Tillsätt äggen, ett i taget Rör sedan ner mjöl, bakpulver och mjölk Lägg några rabarberbitar i botten på varje form och klicka över smeten Grädda i mitten av ugnen, 175 grader i ca 15-20 min Frosting
Om man har turen att ha lite hemmagjord flädersaft hemma är det här en finfin efterrätt som luktar sommar och för tankarna till bruna ben, fika i trädgården och ljumma sommarkvällar
Dessa söta spökbakelser är egentligen en ny variant av budapestbakelser. Jag gjorde budapestbotten utifrån standardreceptet, stansade ut ringar med pepparkaksform, bred på hallonsylt, spritsade grädde och toppade med spöken som jag gjort i sugarpaste
Här kommer ännu ett tips på en härlig efterrätt till midsommar. Receptet är från Mitt kök. Enligt receptet räcker det här till 4 portioner, men jag vill påstå att det räcker till fler
Sätt ugnen på 225 grader. Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst. Blanda vetemjöl och bakpulver och rör ner i smeten, rör sedan ner smör och vatten och vänd sist ner blåbären
Hittade en annorlunda variant på biskvier som jag blev så sugen på att testa. De var inte alls svåra att göra och de gör sig väldigt bra på vilket kalas som helst
Cakepops kan tyckas vara det perfekta att bjuda på till barnkalaset. Goda bollar doppade i choklad med strössel på, fästa på en blompinne eller glasspinne
För ungefär ett år sedan gav de mig uppdraget att fixa ett dessertbord till bröllopet. Jag blev sååå himla glad när de frågade mig, jag har drömt om att få göra ett dessertbord till ett bröllop under lång tid