Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev detItalienskacantuccini… super goda
Nu närdet börjar närmasig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltidbli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Detäralltid uppskattat. Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att detfinns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Först ut är botten. Riv mandelmassa och lös den med. Tillsättmandelblandningen. och häll sisti mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Rör ner idetuppvispade ägg-socker Det smälta smöret,mjölk bittermandelolja. Mazarinkaka. Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker
Billigt och nyttigt skall det vara. Eftersom jag har bränt alla mina pengar och levt som en furstinna på Island under en vecka (vilket var värt varenda isländska krona -jag säger bara islandshästar,valsafari,glaciärer,vulkaner,gejsar,restaurangbesök,flygturer,bussturer,inköp av CD-skivor,koftor etc etc) så kommer framtida recept på bloggen speglas av en mycket tajt budget
Låt diginte skrämmas av bönlukten, spadet ger ingen smak när du är klar. Kladdkaka, majonnäs och maränger innehåller allt som oftast ägg, men behövs detverkligen
Detinnehållertydligen ”ett ämne som ärförbjudetilivsmedelsproduktioninom EU”, som kallas kloramfenikol, som är ett antibiotikum med bakteriehämmande effekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.