Och jag kan lova att ni ska få se betydligt bättre (foto)resultat av min brownie-quest framöver. Candy Cane Brownies300 g mörk choklad ( gärna runt 55-60%)200 g smör4 ägg180 g strösocker (2 dl)210 g vetemjöl (3½ dl)1 tsk vaniljextrakt1 krm saltCream Cheesessmet200 g philadelphiaost45 g strösocker (½ dl)1 ägg100 g vit chokladca 50 g polkagrisarSätt ugnen på 175 grader
3 msk raps- eller solrosolja. Tina och skala räkorna. Skala och hacka löken. Pressa vitlöken och fräs den tillsammans med löken i 2 msk av oljan i en kastrull
En riktigt mustig och god chili corn carne med mycket smaker. 4-6 vitlöksklyftor, finhackade. 2-3 msk tomatpuré. Lyft sedan bort locket (efter ca 1 timme) och låt koka i ca 15 -20 min (koka bort lite vätska som bildats i grytan så grytan tjocknar). 4-6 vitlöksklyftor, finhackade. 2-3 msk tomatpuré
Rosta majskornen i torr stekpanna tills de fått lite färg och luktar popcorn. Låt puttra 5-10 minuter tills grädden blivit krämig. -Mama Skogly ♥ 2 burkar majs
Candy Cane Cake. 85-100 g krossad polkagris. Om marängsmörkrämen är för lös så kan man ställa in skålen i kylen 15-20 minuter och sedan vispa om den tills den blir slät och fin. 85-100 g krossad polkagris
Lägg popcornen i en smord braspanna. Häll såsen över popcornen och rör runt tills alla blivit täckta. Häll ut popcornen på bakplåtspapper och se till att de inte ligger emot varandra
In a skillet over medium heat, combine the corn, cream, salt, sugar, pepper and butter. Whisk together the milk and flour, and stir into the corn mixture
Det här måste ni prova. Bacon och socker låter ju helt vansinnigt men tro mig, kombinationen av rökigt, salt bacon och karamelliserat socker funkar hur bra som helst
When I was on vacation in Australia I hade some amazing corn fritters for breakfast. You can serve your corn fritters with some bacon and fresh veggies, with grilled chicken breast or a simple sallad
1Corn bread. 2 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 500 g tomater 1 röd chili 1 tsk korianderfrö, grov stötta 1 tsk spiskummin 1 tsk råsocker 1 msk persilja, finhackad 1 msk basilika, finhackad 0,5 dl lime juiceCorn bread. Bre ut smeten i de smorda formerna och tillaga i ugnen 30-40 minuter. Sjud såsen ca 15 min utan lock på medel-värme, tills tomaterna är mjuka
En riktigt klassiskt tillbehör från Texas, USA. Finhacka 1/2 röd chili och 3 salladslökar. Hettade upp en klick smör i en kastrull och fräs chili och salladslök så de blir mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.