Gluten- och mjölkfria bakverk. Jag märker att det blir mer och mer populärt att baka glutenfritt, både på sökningarna här på bloggen men även i vanliga veckotidningar
Ett grönare, skönare och friskare liv kan låta både tråkigt och krångligt. Men det är det inte. Ofta får jag som kostrådgivare frågan "Vad ska man äta då som är nyttigt och bra
Vid barnkalas, och även vuxenkalas, är det väldigt vanligt att det finns minst en allergiker. Det kanske finns olika typer av allergier/överkänslighet på kalaset dessutom, vissa mot mjölk andra mot gluten
Överkänslighet mot gluten. Överkänslighet mot gluten. Överkänslighet mot gluten behöver inte nödvändigtvis betyda att man har problem med magen som vid celiaki (1, 8). Överkänslighet mot gluten behöver inte nödvändigtvis betyda att man har problem med magen som vid celiaki (1, 8)
Vegetarisk pannacotta med mangosås. Denna pannacotta passar utmärkt till vegetarianer eftersom att den innehåller gelésocker multi istället för gelantin som vanlig pannacotta ofta görs av
Det här fröknäcket är enkelt att göra, glutenfritt och sprängfyllt med mineraler och nyttiga fetter. Perfekt till frukost med keso, skinka eller ost som pålägg och en god smoothie
Låt inte den långa ingrediensförteckningen skrämma dig. Finessen med det här receptet är att du kan slänga i det har hemma i grönsaks/rotfruktsväg och att det är lättlagat
Ååååå, vad det är svårt att komma på vad familjen ska äta. Oftast känns det som vi har fastnat i någon sorts "spår", där vi kör med ungefär samma rätter för jämnan
En mustig chokladmousse som slår det mesta. Superenkel att göra och farligt god. Mörk chokladmousse (4 port) 150 g mörk choklad (jag brukar ta 100g med sea salt och 50 g vanlig)3 äggvitor1 dl vispgrädde1/2 dl ljust muscovadosocker
Risotto är, i min mening, den perfekta bjudmaten. Smakar mer än vad den kostar i tid och pengar. Såhär i snart sommartider tycker jag den kan serveras med grillat och/eller en fräsch sallad till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.