Och nu är det alltså 2012 mina vänner. dagen mötte mig med regnrusk och mysbyxor. Vad är då bättre än att smyga ut på internet och läsa alla härliga inlägg om hur nyårsaftonen blev för er andra
Härom veckan satte jag morgonkaffet i halsen när jag fick ett mail från Årets Kock. De uppmanade mig att söka till Årets Kock 2013 efter att jag blivit rekommenderad av folk i branschen under en kampanj på mässan Gastro Nord. Årets Kock 2013…
Hoppas att ni alla har haft en härlig nyårsafton och att det nya året har börjat bra. ) Den smördegsinbakade getosten serverades på en bädd av ruccola, lufttorkade skinka, rostade pinjenötter och mina nya favoriter, lätt soltorkade tomater
När året är nytt är det många som tänkt sig lite bättre av allt, däribland mat och nyttigheter. Åtminstone i januari brukar många vara duktiga och lite mer asketiska som en motvikt till julhelgens excesser
Från början hade Anders och jag tänkt ut "Fira in 2012 med 12 olika rätter", men på vägen kom en sista, trettonde rätt, därmed föll den planeringen. Tag upp plättarna och häll i nya, cirka 1 msk smet per plätt
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Nu börjar året lida mot sitt slut och jag har kikat igenom statistik för årets alla inlägg och recept
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.