Och nu är det alltså 2012 mina vänner. dagen mötte mig med regnrusk och mysbyxor. Vad är då bättre än att smyga ut på internet och läsa alla härliga inlägg om hur nyårsaftonen blev för er andra
Här görs sista vikningen på Pain au Levain, innan den ska in i ugnen. Det sista brödet är Bruksrågen som gräddas direkt i formen när temperaturen ugnen gått ner och glöden falnat
Tredje veckans sista dag. Morgonen inleddes med den nästsista detoxdrinken för denna kur. Lunchen bestod av mina sista batatbiffar med rödkål och tomat, samt en skiva"bröd" med tomat och salt på
Igår lagade vi ingen mat, så idag lördag blev sista dagen som vi testade Gröna kassen. På menyn stod Tofugryta med canihua och vitkål- och apelsinsallad
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Ursäkta att det har vart så tyst på bloggen på sistone. Anledningarna är allt från galet mycket på jobbet, enorm trötthet och till att… jag har fyllt år
Och här kommer foton från min och Svanhilds sista hela dag i Istanbul. Den här morgonen hoppade vi över hotellfrukosten och åt den tillsammans med Thad på ett ställe som han rekommenderade
Idag var det i varje fall min sista arbetsdag på Etola, och då släpade jag en rabarberpaj heeela vägen till arbetet med cykel (sisådär 6-7 km, jeij jag. Sista arbetsdagen till ära unnade jag mig dessutom en ny muffinsform i sillikon där 6 stooora muffinsar får plats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.