)Äppelpuddingsreceptet klippte jag ur ett grahamsgrynspaket för många år sedan. Äppelpudding5 dl mjölk5 dl vatten0,5 tsk salt 2 dl grahamsgryn2 ägg 3 msk socker1 tsk kanel 3-4 äpplen, urkärnade och klyftadeKoka upp mjölk, vatten och salt
Äppelpudding, 2-3 port. Som en variation till vanliga gröten kan du förvandla den till en pudding istället, som t ex "Hirsmannapannkakan med kardemumma" som det sedan tidigare finns recept på här på bloggen
Äppelpudding, 2-3 port. Som en variation till vanliga gröten kan du förvandla den till en pudding istället, som t ex "Hirsmannapannkakan med kardemumma" som det sedan tidigare finns recept på här på bloggen
Sätt ugnen på 150 grader. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. KOka upp grädde och mjölk med vaniljfrön, vaniljstång, kanelstång samt citron- och apelsinskal i en kastrull
Äppelmos karamell - ljuvligt äppelmos med svag karamellton av bränt socker. Här är en spinoff från en totalmisslyckande med ett i boken så lockande recept
Äppelmos karamell – ljuvligt äppelmos med svag karamellton av bränt socker. Här är en spinoff från en totalmisslyckande med ett i boken så lockande recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.