Äppelpaj
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g kylskåpskallt smör
  • / 4 dl vetemjöl
  • / 0,5 dl florsocker
  • / 1 ägg
  • / 1 msk kallt vatten
  • 10 st stora
  • / 50 g smör
  • / 1 dl råsocker
  • / 0,25 dl malen kanel
  • 1 ägg
  • / 2 msk råsocker
  • 175 grader Lägg de stekta äpplena i den degklädda pajformen. Kavla ut den andra degbiten till ett tunt lock och lägg över äpplena. Skåra deglocket, pensla med uppvispat ägg och strö över råsocker. Grädda pajen i ca 40 minuter till den fått fin färg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.