Det blev en lite längre paus än jag hade tänkt mig för bloggen men nu är jag tillbaka och har dessutom hunnit med att bli mamma under tiden till en liten bebistjej som har fått namnet Felicia och är världens sötaste =) Hon skulle egentligen ha kommit i början av maj men hon hade lite bråttom ut och kom redan i början av april men klarade sig bra från början och har inte behövt någon hjälp med andning/värme
Häll sedan över crème frache-blandningen. Mät upp smör, vetemjöl och kallt vatten i en bunke. (Låt gärna stå framme i rumstemperatur minst 15 min så att smöret blir mjukt
Ta fram en kopp som rymmer minst 2 dl. Mät upp smöret och smält det i mikron genom att köra på medeleffekt ca 15 sekunder tills minst hälften av smöret smält
Grädda rabarberpajen mitt i ugnen i 150°C i ca 45-50 minuter tills pajen fått fin färg, ta inte ut den för tidigt för då blir den inte lika knäckig och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.