Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen. Jag passade också på att prova en födelsedagspresent när jag bakade, nämligen några finfina stenciler som jag fick av min kompis Laura
Istället för att använda penna och papper på det gamla hederliga viset tipsade nämligen Carina oss om att ta ett foto, tänk så smart -det hade vi inte en tanke på
Det blev verkligen himmelskt. I den här rätten ska zucchinin nämligen hyvlas med osthyvel och sedan läggas ut på galler eller i ett durkslag för att saltas ur en liten stund
Nu tycks tillvaron vara tillbaka i vanliga smaker igen. Men nu tycks längtan och suget vara tillbaka. Ikväll blev det en favvo, som vi verkligen inte haft på länge, men som är världens godaste och snabbaste rätt
Testade att servera chokladmousse i dom och det smakade – och såg - mycket bra ut. Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nu tillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs → . Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik
Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgen inuti. När vätskan blivit varm igen lade jag i några av smörkuberna under det att jag vispade kraftigt
Om ni inte hittat den under mina recept så kommer den här igen. In i ca 40-45 min ytterligare, lägg på folie när osten har fått färg, men så att den inte bränns
"Mörkt Lantbrödsmjöl- för mörka och fiberrika bröd, -med surdeg. " Det var tomt i skafferiet på mjukt bröd och jag är mer än less på det "hårt uppdrivna" och lätt klonade bröd som säljs i den lokala matbutiken just nu
I helgen satte jag min pepparkaksdeg och nu börjar nedräkningen (det blir julkalender i år igen). Så gör en megastor nu, det är inte krångligt och baka med barnen då och då fram till jul
Så nu är jag såååå otroligt mätt att jag orkar nada. Men en lördag behöver man knappast känna att det är en massa man ska göra heller för den delen Tidigare idag när jag var och handlade, hade jag fått till en gedigen lista på massa spännande rätter som ska testas de kommande dagarna
Låt soppan koka på svag värme några minuter. Återigen en soppa från min "Soppbok". 1-2 msk smör. Låt sjuda på svag värma i ca 5 minuter eller tills fisken är klar
Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Då var det fredag igen och första arbetsveckan efter semestern är avklarad. Även om jag innerligt önskar att sommaren dröjer sig kvar lääänge så känns det mer än okej att komma i gång med jobb och vardag igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.