julsnapsen är klar. I år är vi inte så många på julafton så jag kostade på mig att köpa småflaskor att ha julsnapsen i och samtidigt använda som bordsplacering
YES, fredag äräntligen kommen och jag har verkligen längtat efter den. Höstmörkret börjar påverka mig och jag känner mig mer och mer sugen på att åka iväg till sommarvärme och nya äventyr -vilket jag dessutom snart får
Hej hopp i loppelådan, nu har tiden tagit sån där raketfart igen och snart är åter en arbetsvecka till ända, ja för Håkans del så är den ju faktiskt det redan ikväll (om vi bortser från jobbet som ska göras i hemmet i morgon
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Frun i familjen är allergisk mot torra kakor som är min favorit. Kardemummakryddad mudcake200 gram smör100 gram ljus choklad100 gram mörk choklad4 ägg2 dl strösocker2,5 dl vetemjöl1 tsk bakpulver2 tsk krossade kardemummakärnorUgn 175 grader
och det är verkligen inget jag gillar särskilt mycket. Nu när man för en gång skull fått snö innan jul, hade det ju varit riktigt härlig om det fått ligga över jul- och nyår
Jag har fått prova det nya mjölet Manitoba Cream från Finax, och jag är fast. I fortsättningen kommer det vara mjölsorten jag väljer när jag ska baka matbröd
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.