Det blev så mysig att vi knappt vill ta ned det igen. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Tyckte det snålades lite i receptet så jag duttade på lite extra vid servering. Dennagången med biff. Som smaksättare var det senaste Årets Kock-creme fraiche med smak av karljohan, timjan och citron
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
Här får ni därför ett recept på en varm marinad som hälls över köttet efter det har grillats. För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Jo jag fick för mig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var i Hötorgshallen och botaniserade hos Pierias livs
I söndags så skulle även Simon ha kalas och till den tårtan så skickade hans mamma en bild och undrade om jag kunde göra en liknande tårta och så här vart resultatet
Ibland ändras planerna och man får enliten stund över – Typ som igår. Vi skulle träffa några vänner efter jobbet men det kom saker emellan och planerna blev därför skjutna på framtiden
Om det är något som jag ofta blir sugen på, så är det kladdkaka. Blir sugen minst en gång i veckan. Inget annat kan ersätta en kladdkaka när man väl blir sugen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.