Hela helgen har jag haft feber och världens dunderförkylning, men jag har jobbat på ändå, men nu kände jag att jag bara måste få ha en vilodag om jag ska orka med resten av arbetsveckan
Stek potatisen i en panna med olja och smör tills den fått vacker färg och är mjuk. Servera med dijonsenap och sallad och äggulorna i sitt skal i en äggkopp
Dessa runda kakor som är naggade med gaffel och med hål i mitten där rågsikt är den huvudsakliga ingrediensen (mina blev dock utan hål och naggningen glömde jag bort)
Traditionellt ska det väl ätas sillfrukost eller sillunch, och någon kanske t o m vågar sig på att ta fram grillen ur gömmorna, men jag tycker det passar bra att bjuda på en vårligt grön spenatsoppa med pocherade vaktelägg
Använd köksmaskin eller elvisp med degkrokar. (Den runda degbiten du tryckt ut och tagit bort kan du göra en liten bulle av tillsammans med de övriga eller också baka in i de degbitar du ännu inte bakat ut
Hög tid att sätta igång med påskpysslet. Man kan lägga fylla skålarna med glass eller mousse och servera som en påskdessert, fylla dem med godis eller bara äta dem som de är
Hörrni, det här med surkål. Jag drämde till med en rejäl skopa surkål som tillbehör, och dra på trisse, men blev inte korvplattan förvandlad till värsta smakresan
Att komma på nya varianter av drinkstilltugg, snacks eller kanapeér är inte helt lätt, ofta så blir det att jag ställer fram lite chips och nötter och det får räcka med det
Alla har vi väl säkert någonting vi samlar på, vissa fyller album med frimärken, någon fyller skåpen medäggkoppar och andra lägger beslag på falla ölunderlägg de kan få tag på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.