Brynt vit sparris med äggcrème Sparris passar mycket bra ihop med smör och ägg. Hollandaise är ett klassiskt tillbehör, men här har vi istället gjort en äggcrème
Sparris med äggcreme kan lagas med såväl grön- som vit sparris och serveras med fördel som en förrätt, man kan addera lufttorkad skinka eller bresaola (lufttorkat nötkött) och parmesanchips om man så önskar
Vispa äggvitorna till vitt skum och tillsätt sedan ättika och socker och vispa kraftigt i 15 minuter, blanda sedan försiktigt ner ris crispen och bred ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt
Underbart god. Åh så himla smarrigt. Smaskens. Gott. Mums. Kan jag övertyga mer. Gör denna. Hade familjen över på middag, och tyckte att det passade perfekt med denna pajen eftersom min mor är vegetarian, så hon hoppade bara över romen
Under min uppväxt åt vi, vad jag tyckte i alla fall då, väldigt ofta grönkålssoppa med ägghalvor. Kanske säger en del om vad jag tyckte om rätten på den tiden
Halstrad torsk med vit sparris som primör och skumPå sparrisskalet kokar du snabbt en enkel sås under tiden som du tillagar grönsakerna i ugnen och halstrar torsken
Vi var ju en sväng till Rom häromhelgen och som vanligt kunde jag inte motstå taxfreens frestelser. Bland annat fick en gigantisk påse med mini-toblerone följa med hem
Hej Igen. Så här i juletider tänkte jag göra en klassiker fast lättare med mindre fett. Limegravad hälleflundra med äggcremé, chiligurka och krondillsknäcke
Kobbs Citron & Lime är ett nytt te från Kobbs som känns väldigt somrigt. Husmor Lisa fick i uppdrag att skapa recept med teet och jag spånade genast iväg kring läskande sommarkäsla - det går utmärkt att laga mat med te som smaksättare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.