Skrapa ur den avrunna filen/yoghurten med en slev eller slickepott och ha över den i en skål. Jag brukar använda avrunnen fil eller yoghurt i mina kalla såser istället för de fetare alternativen
Dagbok -. Tror även att denna rätt är ganska kalorisnål, ingen grädde och smör eller annat tjafs. Idag blev det kyckling i ugn med tomat, citron & dragon
ca 400 g spaghetti (av högre kvalitet) 2-3 msk smetana 100 g parmesanost, finriven (spara lite tiill topping) 0,5 citron, saft och citronzest svartpeppar ev flingsalt 0,5 knippe gräslök, finhackad 120-150 g Kalix löjrom
Blanda majonnäsen med crème fraiche, finrivet citronskal, kapris, rödlök och hackad dragon. Skrubba och koka färskpotatisen i lättsaltat vatten med dill
smaka av med salt o peppar. Blanda allt o servera med parmesanost. ca 6-700g fläskfile. 1 citron. Lägg i grädde,dragon o rivet citronskal i pannan o låt koka i 5 min. ca 6-700g fläskfile. 1 citron 3 dl grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.