Den här kladdkakan brukar jag göra ofta just för att den går så fort att sno ihop. För att inte tröttna på att det blir samma varje gång brukar vi ibland äta den som den är med grädde och ibland med glasyr
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Vad vi längtar tills fänkålen är färdig och vi kan laga denna fantastiskt goda sallad. Det här är en sagolikt god sallad där lakristonen från fänkålen och den milda krämiga vinägretten baserad på cashewnötssmör harmonierar på ett särdeles fint sätt
23 April 2016. Efterrätter,. Kakor. Lchf Rabarberkaka med Philadelphiakräm med smak av Rabarber. Nu har rabarberna blivit tillräckligt stora att skörda
Under den kallare delen av året brukar vi äta soppa ungefär en gång i veckan. Trots att det nu är vår och börjar bli lite varmare ute så är det, i alla fall i mitt tycke, fortfarande kallt nog för att det ska kännas gott att värma sig med en tallrik soppa någon gång då och då