I mitt hem är maten som lagas just nu Gi-anpassad, ja så gott det går. Det betyder att jag just nu inte lagar så rolig mat, det är mycket kött/fisk/kyckling till vanlig sallad
Söndagens middag fick bli rester från kylen. För någon månad sedan när vi var i Karlskrona fick jag med mig lite burgundisk gryta hem som min kära mor hade gjort, underbart god
Det här är ett jätte bra recept på pajdegDet här behöver du210 gr mjölmix (lailas glutenfria använde jag)om du inte har våg så skall du ta 3½ dl1 tsk salt150 gr smör2 msk kallt vattenGör så här
Förra veckan skaffade jag mej en iPhone, och jag kan inte hålla fingrarna borta från den. Jag laddade ner en applikation från Arla, som var ett litet register med massa recept
Så var det dags för min tur att bjuda på mitt franska matbidrag. Det känns som jag googlat i många timmar efter ett recept på Bouillabaisse som skulle falla mig i smaken, jag hittade inget så jag kombinerade några stycken