Till måndagens styrelsemöte med Astma- och Allergiföreningen hade jag med mig en nybakad banankaka, som var glutenfri, mjölkfri, äggfri och fri från en massa annat också
Det blir precis som de där goda butiks- och bageribakade bröden, med härlig skorpa och luftigt inre. Det bästa av allt är att degen jäser i kylen över natten och sedan bakas ut på morgonen - perfekt till helgfrukosten
Behöver ni inte baka äggfritt finns ett recept på "vanlig" drömtårta här. Jag ligger lite efter att ge er recept för jag hinner inte kolla igenom korten i kameran
Dom var fina och konsistensen var bra, men smakade för mkt olivolja enligt henne(och även mig) så jag måste ändra på det i receptet men jag kommer ändå att skriva ner receptet senare idag så jag inte glömmer hur jag gjorde sen kommer jag ändra i samma inlägget när jag har testat att föra annorlunda
Jag har hittat ett billigt, enkelt & lättillgängligt alternativ till att baka och laga utan ägg . Jag upptäckte något fantastiskt här om dagen när jag skulle experimentera med mina pofiberbröd