TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Så himla god. Det är den perfekta rätten att bjuda på om man ska bjuda många på middag, dubbla mängden på allt så har du en stor plåt att servera
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekgryta med olja. Skala och skär lök, morötter och vitlök i bitar och lägg i grytan tillsammans med krossade tomater, vin, vatten, rosmarin, citronzest, lagerblad, salt och peppar
Putsa fläskfilén. Stöt rosépeppar och svartpeppar i mortel och gnid in det och salt runt filén. Bryn köttet runt om på medelvärme i en stekpanna med smör
10. 10 | juli 1, 2017 | Lunch & middag. I torsdags kom Linda över för att göra det vi är bäst på – äta halloumibiffar, prata om livet, hänga på balkongen och spela Ticket to ride