Rosépepparkryddad fläskfilé med honungsglaserade rotfrukter
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st fläskfilé
  • 2 tsk rosépeppar
  • 1 tsk svartpepparkorn
  • 1 tsk salt
  • 2 msk smör
  • 140 g bacon
  • sky
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 msk kalvfond
  • 1 tsk timjan
  • salt
  • 2 st morötter
  • 1 st palsternacka
  • 500 g kålrot
  • 1 msk rapsolja
  • 2 msk smör
  • 2 msk honung
  • salt
  • timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.