Asiatisk kokosgryta med lax 1. Skär de tinade laxfiléerna i kuber. Salta och peppra laxbitarna runtom. 2. Pressa vitlöken. Hetta upp olja och fräs samman vitlöken med currypastan petra-89
Asiatisk kokosgryta med lax 1. Skär de tinade laxfiléerna i kuber. Salta och peppra laxbitarna runtom. 2. Pressa vitlöken. Hetta upp olja och fräs samman vitlöken med currypastan petra-89
Asiatisk kokosgryta med lax 1. Skär de tinade laxfiléerna i kuber. Salta och peppra laxbitarna runtom. 2. Pressa vitlöken. Hetta upp olja och fräs samman vitlöken med currypastan petra-89
Pappardelle med champinjoner och tryffelolja Koka pastan enligt förpackningens instruktioner. Sätt in parlaskinkan i ugnen i ca 10 min 200 grader. Rosta pinjenötter petra-89
Pappardelle med champinjoner och tryffelolja Koka pastan enligt förpackningens instruktioner. Sätt in parlaskinkan i ugnen i ca 10 min 200 grader. Rosta pinjenötter petra-89
Pappardelle med champinjoner och tryffelolja Koka pastan enligt förpackningens instruktioner. Sätt in parlaskinkan i ugnen i ca 10 min 200 grader. Rosta pinjenötter petra-89
Kantarellpasta med gremolatatopping Tillagning. Gremolata. 1. Mixa samman persilja, skalad vitlöksklyfta, riven parmesanost, olivolja, rivet citronskal och ½ msk citronsaft till en slät sås med hjälp av en stavmixer petra-89