Pappardelle med champinjoner och tryffelolja
petra-89
petra-89

Pappardelle med champinjoner och tryffelolja

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 1 pkt pappardelle casa di Luca
  • 200 g skogschampinjoner tunt skivade
  • 4 msk olivolja
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 dl grädde (brukar dock hälla på mer)
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • 1 dl grana padano 20 mån färskriven i påse
  • 2-4 msk vit tryffelolja
  • Salt, svartpeppar
  • Ruccola
  • Parmaskinka i ugn
  • Tomater
  • Vitt vin
  • Rostade pinjenötter

Beskrivning

    Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.
    Sätt in parlaskinkan i ugnen i ca 10 min 200 grader. Rosta pinjenötter.
    Stek svampen gyllenbrun i olivolja i stekpanna. Tillsätt vitlök mot slutet.
    Häll på grädde och vitt vin och koka upp.
    Vänd ner svampen, persiljan och ost i den nykokta pastan.
    Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar.
    Servera med parmaskinka på, tomater, ruccola och rostade pinjenötter.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.