Här är ännu ett recept från min kommande bok om svensk vegetarisk husmanskost. Jag är sämst i världen på att skapa exklusivt content, så jag är på god väg att ge bort hela boken i form av blogginlägg, men va fan
Årets stora nyhet på julbordet i min värld var de här vegorevbenspjällen. Jag har tänkt i några år att det vore gott att ha på julbordet igen, men inte riktigt pallat att göra egna av seitan som jag sett vissa göra
I höstas var Hela Sverige bakar mitt och F. s favoritprogram. Jag älskar bakning, F tycker om bakning och han gillar TV-program som är tävlingar, så det blev en bra kombo
Innanlår är perfekt att göra pulled beef av. Förutom att det är schysst LCHF-mat är det också lätt att variera smaksättningen – antingen marinaden eller med hjälp av olika tillbehör
Skala och hacka löken grovt. Bryn färs och lök i matfettet i en stekpanna. Lägg över i en gryta. Dela champinjonerna i fjärdedelar och bryn dem i matfett
Fräs strimlad purjolök och vitlök i olja. Tillsätt salt, peppar, timjan, vatten, saffran, fond, vin, matlagningsgrädde och crème fraiche och låt sjuda ca 10 minuter