Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket
Sås. Fräs lök och peppar i matfettet i en kastrull utan att det får färg. Strö över mjöl, blanda väl och späd med vin, vatten, buljong och soja och låt det koka upp under omrörning
Lite roligt att laga klassiskt på söndagarna, idag blev det sjömansbiff gjord på nötrulle. Valde att inte steka på potatisarna utan lät de enbart sjuda med i buljongen
Lagade sjömansbiff i lergryta i helgen. Lite förberedelser krävs ju, medan sedan sköter sig middagen själv i grytan och man kan göra vad man vill under tiden
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Med risk för att låta tjatiga. men det är väl helt otroligt vad det kan hålla på och blåsa. Det är ett under att människor fortfarande står på sina ben och inte far omkring i luften