Tapas

Tapas

  • 5 Recept
Brylépudding

Brylépudding

Något jag aldrig har ätit är Brylépudding/crème caramelle. Jag vet inte varför. Det är liksom inte varit något jag fått för mig att göra själv och om jag är på restaurang och det finns en dessertmeny så brukar det alltid vara något annat som låter mer fantastiskt
Crème brûlée med kanel och citron

Crème brûlée med kanel och citron

Värm ugnen till 90°. Koka upp mjölken och grädden med citronzest och kanelstång. Ta bort från plattan. låt stå och dra i 10 minuter
Flan

Flan

Sätt ugnen på 150°. Koka upp mjölken och låt den svalna. Häll socker och vatten till karamell i en stekpanna
Flan ou Crème Caramel

Flan ou Crème Caramel

Ungarna börjar sannerligen bli för franskade, de vill ha dessert varje dag. Köpte en fransk mattidning igår där de 35 populäraste franska efterätterna var presenterade
Chili Cheese Panerade i Ostbågskross

Chili Cheese Panerade i Ostbågskross

Detta är en grym side till dom flesta grillrätter eller som snacks till ölen. Kanske har ni käkat dessa på någon av alla hamburgerkedjor som finns, men att göra dom själv blir mycket godare