Det här brödet har jag bakat efter en mail förfrågan. Brödet passar utmärkt till dig som är glutenintolerant men också till dig som har spannmålsallergi
Det här är ett fantastiskt gott vitt glutenfritt bröd. Om du bakar ut det som en fläta som jag gjort, är det ju dessutom väldigt kul att servera till gäster som kommer på besök i stället för ett ordinärt formbröd
Ett av de absolut godaste bröden jag vet är detta glutenfria bröd som du bakar i långpanna. De frukostar som jag får sätta tänderna i dessa härligheter är värda allt
Bovete är trots namnet inte ett sädesslag utan en glutenfri ört och är nära släkt med bla rabarber. Bovete är rik på mineraler och innehåller alla åtta essentiella aminosyror och mycket proteiner(11,1 g)
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver