Potatissallad med chorizo Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram broccoli 600 gram färskpotatis(ar) 2 st morötter 300 gram chorizokorv(ar) 1 st paprika 1 msk olivolja 2 st vitlöksklyfta(or) 1 st rödlök(ar) Dressing 1 dl crème fraiche 0,5 dl persilja , hackad 1 dl dill , hackad 1,5 msk svensk senap 2 msk rödvinsvinäger 1 salt Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Fisk, mango och räkor I perioder är vi riktigt duktiga på att äta fisk, då kan vi äta fisk ett par gånger i veckan. Sedan finns de perioder då vi inte har ätit fisk på ett par veckor Mysan lagar
Ädelostbakad fisk Sätt ugnen på 200°. Koka potatisen i lättsaltat vatten i en stor kastrull ca 20 min, tills den är mjuk Coop
Fisk i ugn med gräddsås & bacon Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Har ni inte söndagsmiddagen planerad, så är det här ett hett tips Smaskelismaskens
Fisk och skaldjursgryta a´la Pontus Frithiof 1. Sätt ugnen på 125 grader. Tvätta blåmusslorna noga. Skala och grovhacka gul. lök, vitlök och timjan. Hetta upp lite olivolja i en kastrull MatHem
Falukorv gratinerad med pepparrotsfärskost, råstekt broccoli och ugnsbakad potatis 1. Blanda cream cheesen med creme fraiche och pepparrot. Smaka av med salt. 2. Bred på pepparrotosten på korven lithells.se
Falukorv i ugn – recept av Tommy Myllymäki Så här gör du. Stek falukorven gyllene i smör. Tärna äpplena och tag bort kärnhuset, tärna löken. Stek äpple och lök mjukt i smör mittkok.expressen.se