Stekt torsk med grönsaker och vitvinsås Gör så här. Vitvinsås med timjan. Fräs lök och en kvist timjan i smör på svag värme i ca 10 minuter utan att den tar färg Touchoftaste
Oxfilé ”Rossini” med Anklever & Tryffelsky Gör så här. Värm ugnen till 130°C. Putsa bort eventuella senor och överflödigt fett från oxfilén. Stycka filen i fyra lika stora delar, salta & peppra Touchoftaste
Oxfilé tournedos med potatiskaka och rödvinsås Gör så här. Potatiskaka. Sätt ugnen på 225˚C. Skala och koka potatisen nästan klar i lättsaltat vatten. Skala och skiva lök och vitlök tunt Touchoftaste
Oxfilé i yakinikusås Igår åt vi så fantastiskt gott att jag bara måste skynda mig att skriva ner innan jag glömt hur jag gjorde Gott Och Blandat
Oxfilé med svamp, rödvinsås och rotfruktskaka Gör så här. Rotfruktskaka. Skiva rotsaker och lök tunt, skölj inte grönsakerna då det är viktigt att all stärkelse sitter kvar Touchoftaste
Vitvinsås med timjan Gör så här. Fräs lök och en kvist timjan i smör på svag värme i ca 10 minuter utan att den tar färg. Tillsätt vin, fond och vatten Touchoftaste
Rödvinsås Gör så här. Bryn löken, rödbetan i lite smör på medelstark värme. Tillsätt sidfläsket och färsk timjan. Fortsätt fräsa i ett par minuter Touchoftaste
Vitvinssås (VVS) Vitvinssås. Ingredienser. 3 st scarlottenlök. 5 msk smör. 2 msk vetemjöl (till redningen). 3 msk fiskfond. 2 dl vitvin (torrt) Blombergs Mat & Dryck
Rödvinssås to die for!!! Den här helgen har jag verkligen bara latat och gottat mig. man behöver det ibland för att ladda batterierna Good Things My Way
Gräddsås Smält Milda sakta på svag värme i en tjockbottnad kastrull. Vispa ner vetemjöl och låt det skumma ihop på botten utan att det får färg Milda.se