Mats Wallberg
Mats Wallberg
Mats Wallberg
Lagar mat varje dag till familjen, men har börjat tröttna på mina 20-30 standardrätter...

Fläskfilé

Rätter med fläskfilé.
Portionspizzor

Portionspizzor

Förslag till fyllningar. lufttorkad skinka (t ex parmaskinka),. rökt skinka (strimlad eller i tunna skivor),
Subuta (Fläsk och grönsaker med sötsur sås)

Subuta (Fläsk och grönsaker med sötsur sås)

Subuta (på japanska) har sitt ursprung i kinesisk matlagning, men det blev husmanskost i Japan. Vi använder oftast fläsk, lök, bambu, paprika och morot för Subuta men jag ordnade det lite
Sötsur Fläsk med Grönsaker

Sötsur Fläsk med Grönsaker

Sötsur Fläsk med Grönsaker. Jag hann ju med hela tre matlagningskurser i Peking sist och en av gångerna där temat var traditionell kinamat, lagade vi fläsk i sötsur sås
Helstekt fläskytterfilé

Helstekt fläskytterfilé

Imorse fick hela familjen en välförtjänt sovmorgon. Vår sexåriga son var den som vaknade först och han kom in till oss klockan 10 och sen låg vi och pratade länge innan vi orkade gå upp