Tärna och koka 2 potatis i lite vatten med hönsbuljong. Lägg över den färdigkokta potatisen i mixern tillsammans med en stor näve färsk bladspenat, bladpersilja, en hackad vitlök, 1/3 pressad citron, citronpeppar, salt och 1 dl creme fraiche light
Strö över mjöl och tillsätt tomatpuré. Häll över tomater och grädde och låt det puttra ihop nån min. Men hittar ni passerade tomater på flaska från Mutti, köp och testa
De här vårrullarna från Allt om Mat behöver inte friteras utan steks istället i ugn. Lätt som en plätt att riva grönsakerna till fyllningen med matberedaren
Lägg sedan upp en stor näve spenat, lite tomater. Hej,. Måste tips om en enkel, snabb och billig lunch som jag gjorde i helgen, tonfiskröra på spenatbädd med kokta ägg
Zucchinipasta med vitlöksfrästa räkor, coctailtomat och spenat. Du kanske gillarMåndagslyx med en smakrik och god trerättersmiddagEn helg med mycket god matFödelsedagsfirande och sockerfri tårtaNyttig vardagsmat – tips och receptNya, inspirerande böcker
Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. ½ burk Zeta Soltorkade Tomater Strimlade (100 g). 1 dl Zeta Oliver Kalamata urkärnade
Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare. 4 portioner500 g färsk eller fryst brysselkål1/2 rödlök1 dl sötmandel2 msk smör150 g fetaostSkala och skiva rödlöken tunt