400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Barnen gaddade ihop sig idag och önskade sig en av sina favoriträtter – brinnande kärlek. Det är en klassisk dansk rätt som i sin enklaste form består av potatismos och knaperstekt bacon
Underbara frasvåfflor. Jag älskar hemmagjorda våfflor och här hemma brukar vi äta dem med stenbitsrom, rödlök, creme fraiche och dill (ska man lyxa till det ordentligt äts det med löjrom)
Idag ska vi till Täby och äta kalkonlunch hos mina föräldrar (vi skulle egentligen ha ätit det på annandagen men det fick flyttas fram) och idag är det riktiga testet för att se om Felicia gillar sin nya bilbarnstol mer än sitt babyskydd