Sådär krispigt knaprigt, lite likt friterat ochmed god sälta och smak av bacon. Något direkt recept behövs inte, ta den mängd av potatis och bacon du tycker blir bra, krydda med förslagsvis en grillkrydda med lite chiliflakes i, ett par pressade vitlöksklyftor och vänd runt i en ugnsform
Löjrommed klassiska tillbehör på potatisplättarLöjromoch potatis passar oerhört bra ihop. En klassiker är löjrommed rösti, men här har vi istället gjort mjuka och fluffiga potatisplättar
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Frasvåfflormed hallonsylt och grädde kan jag verkligen få kravings på. Jag gjorde smeten och gick till affären och köpte grädde medan smeten stod och svällde
Bruschetta och surdegsbröd med pesto. En surdegsbaugette med ett gott pålägg så här på försommaren är jättegott som en lättare lunch, på picknicken eller till middagen
Lägg ut arken och pensla halva delen på varje ark med smält smör. Det här är sååå gott - receptet har varit med tidigare men denna gång testade vi svart tångkaviar istället för röd
Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Pepparkakor med en kräm av lika delar creme fraiche och gorgonzolaost. Jag har aldrig ätit kråkbär, men läst mig till att det är ett bär med ganska fadd smak men fantastisk färg
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.