Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Lägg en kycklingfilé på aluminiumfolietoch lägg på rivet citronskal och örter. Citron- och örtbakad kycklingrulle 6-8 kycklingfiléer, putsade50 g smält smörfinrivet skal av 1 citron1 dl hackad persilja1/2 dl hackad färsk timjansalt och nymald svartpeppar Potatis 1 kg potatis, skalad och skuren i tärningar1 liten gul lök, hackad2 msk smör2 dl kycklingbuljong1 dl vispgrädde2 msk finklippt gräslöksalt och nymald svartpeppar Dragonsås 2 dl crème fraiche2 dl vispgrädde100 g smörjuice från en citron1 msk dragon, torkade1 msk persilja, torkadsalt och nymald svartpeppar KycklingrullarnaSätt ugnen på 125 grader C