Ingredienser Portioner. 4 2 l kantareller (2 l motsvarar ca 600 g) 3 schalottenlökar 2 msk smör eller margarin 3 dl vitt vin 5 dl vispgrädde 1 l kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 dl hackad persilja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
helt rätt i höstrusket. Dessa heta räkor är ett av de mest sökta recepten här på bloggen. Förstår dess popularitet då det verkligen är en supergod rätt som är enkel att fixa ihop
Hoppas ni har en härlig sommar. Här är det bara bra och vädret är på topp. Har t o m badat. ) Men i havet var det ca 16 grader så det var ju riktigt iskallt
Taco är något som jag aldrig tröttnar på, det är minsann alltid lika gott. Dels är det ganska tacksamt då det går att variera i så stor utsträckning, dels går det fort att tillaga
S. o. m. n. i. ä. r. k. e. j. a. g. p. d. å. t. s. l. c. h. y. H. E. J. u. v. b. ,. f. ö. …. -. /. D. O. w. V. M. F. z. x. U. 2. 4. 1. á. 0. 3. q. –. B. N. R. T. G. 7. 8. Ä. (. ). L. Q. i S. d l
Skala potatisen och skiva den tunt, gärna i matberedaren. Grovhacka spenaten och hacka vitlöken. Blanda potatis, spenat, vitlök, chili och smulad fetaost
Skiva kasslern. Tärna tomaterna och strimla basilikan. Blanda grädde, crème fraiche, tomater, basilika, pressad vitlök och chilisås i en traktörpanna och koka upp