Grovhacka nötterna. Smält smöret i en panna och tillsätt nötter, havregryn och honung. Fräs blandningen i cirka 5 minuter tills havregrynen fått fin gyllenbrun färg
En enkel klassisk panacotta är aldrig fel. ). Dessa hjärtformade bjöd Caroline på. 4-6 port3 gelatinblad1 vaniljstång4 dl grädde1 dl mjölk4 msk sockerSås
Gör så här. Värm ugnen till 100°C. Koka upp grädde, mjölk, vaniljstång och socker. Låt sjuda i 5 minuter. Ställ åt sidan för att vila någon timme alternativt över natten
Jag lovade mina barn i veckan att vi skulle göra egen glass till efterrätt i helgen. Vi har det helt enkelt inte i oss att äta efterrätter eller fika i våran familj
Varmrätten håller vi lite på, liksom efterrätten som vi snart ska sätta i oss. I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering