Fisk katsu med krämig kålsallad 4 bitar torskfilé (à 150 g) 1,5 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade 3 dl pankoströbröd salt neutral rapsolja, till stekning www.koket.se
Laxpaket med potatis och sandefjordsås Paket400 g kallrökt lax, i skivor 1 purjolök, skuren i grova skivor 12 delikatesspotatisar, skrubbade och kokta 50 g smör 0,5 kruka dill, grovt skuren salt bakplåtspapper www.koket.se
Halstrad Tonfisk Fisk600 g tonfiskfilé i portionsbitar salt (efter smak) peppar (efter smak). Risotto4 dl risottoris 2 burk kokosmjölk 2 schalottenlökar 1 limefrukt salt peppar www.koket.se
Cajunbakad laxsida med guacamole och sötpotatis Ingredienser Portioner. 6 1 kg laxfilé av mittbiten med skinnet kvar Guacamole 3 mogna avokador 1 lime 1/2 rödlök 2 vitlöksklyftor 2 tomater 1/2 dl hackad koriander 3/4 tsk salt Cajunblandning 1 1/2 msk flingsalt 2 tsk rå-/ rörsocker 1 krm kajennpeppar 1/2 tsk koriander Sötpotatis 1 kg sötpotatis 2 msk olivolja 2 tsk flingsalt Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Per Morbergs fish and chips 600-800 g gädda eller torsk. 1salt och nymalen vitpeppar. 11 l frityrolja. 13 dl vetemjöl. 12 tsk maizena www.koket.se