Fishy

Fishy

Fisk katsu med krämig kålsallad

Fisk katsu med krämig kålsallad

4 bitar torskfilé (à 150 g) 1,5 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade 3 dl pankoströbröd salt neutral rapsolja, till stekning
Laxpaket med potatis och sandefjordsås

Laxpaket med potatis och sandefjordsås

Paket400 g kallrökt lax, i skivor 1 purjolök, skuren i grova skivor 12 delikatesspotatisar, skrubbade och kokta 50 g smör 0,5 kruka dill, grovt skuren salt bakplåtspapper
Halstrad Tonfisk

Halstrad Tonfisk

Fisk600 g tonfiskfilé i portionsbitar salt (efter smak) peppar (efter smak). Risotto4 dl risottoris 2 burk kokosmjölk 2 schalottenlökar 1 limefrukt salt peppar
Cajunbakad laxsida med guacamole och sötpotatis

Cajunbakad laxsida med guacamole och sötpotatis

Ingredienser Portioner. 6 1 kg laxfilé av mittbiten med skinnet kvar Guacamole 3 mogna avokador 1 lime 1/2 rödlök 2 vitlöksklyftor 2 tomater 1/2 dl hackad koriander 3/4 tsk salt Cajunblandning 1 1/2 msk flingsalt 2 tsk rå-/ rörsocker 1 krm kajennpeppar 1/2 tsk koriander Sötpotatis 1 kg sötpotatis 2 msk olivolja 2 tsk flingsalt Lägg till i inköpslistan
Per Morbergs fish and chips

Per Morbergs fish and chips

600-800 g gädda eller torsk. 1salt och nymalen vitpeppar. 11 l frityrolja. 13 dl vetemjöl. 12 tsk maizena