Mycket rull. Mycket smak. Mycket mycket gott. Det är ganska lätt mat, och det gäller att få i sig en hel del volym om man skall bli mätt, det passar därför också bra som förrätt men vi åt som middag
Sviiingoda. 4 portioner500 g extra stora räkor med skal300 g strimlat fläskkött gärna marinerat100 g glas- eller risnudlar280 g böngroddar på burk2 tsk olja, gärna sesamolja3 krm salt1 krm vitpeppar200 g urkärnad gurka, i stavar2 krm chilipeppar8 rispapper eller wraps1 liter strimlad sallad1 dl korianderbladTillbehör
Riktigt snabblagad lyxmat4 Personer600gr torskrygg25 gr smörpepparotsalt, socker och pepparsalta och sockra torskryggarna några timmar innan det är dags att laga den
Det hann bli sen eftermiddag och hungern sög i magen. Plötsligt kom vi på att vi bara hade ätit frukost, visserligen sen frukost men vi ville ha mat snabbt
Hej Söndagskväll. Kanske lite knasigt att lägga upp receptet på fredagsmiddagen först på söndag kväll, men jag får "skylla" på att vi haft en ytterst aktiv och social helg med goda vänner och därmed har det inte funnits tid
Sätt ugnen på 175°C. Blanda ihop vetemjöl, grahamsmjöl, salt, oregano och bakpulver i en bunke. Vispa i en annan bunke ihop ägg, flytande Milda och filmjölk