Skär hjärtana i ca 2-3 cm fyrkanter. Blanda alla ingredienser och låt marinera i ett dygn. Trä upp köttet på grillspett, pensla med lite olja och marinaden
När jag ska prova laga nya saker dras jag jämt till det som är lite annorlunda. Så när jag var sugen på att laga lasagne var jag nästan tvungen att hitta en ny tvist på den och det gjorde jag sannerligen
Äter du mycket fisk. Kan inte påstå att vår familj äter särskilt mycket fisk, jag skulle kunna tänka mig att äta fisk oftare än 1-2 ggr/vecka, och det konstiga är att trots att jag tycker att fisk kan räknas in i kategorin snabbmat så är det av någon outgrundlig anledning ruskigt svårt att få till mer fisk på menyn
Ett recept från jennysmatblogg, väldigt lätt att göra och god. Ca 4 port. 4 kycklingfileérolja4 dl kokosmjölk ( 1 burk)8 dl kycklingbuljong2 msk rödcurry ( eller efter egen smak och tycke ) –Det beror på vilken rödcurry man använder
Het räkgryta. Jammi, jammi. Älskar skaldjur och het mat och detta blev så gott. Ingredienser 4-6 port. 1 kg färska räkor1 pkt krossade tomater 1 brk kokosgrädde 1/2 röd paprika1/2 gul paprika 1 chalottenlök2 vitlöksklyftor 1 röd chiliCayennepeppar 2 msk hummerfond1 msk Tomatpure CurrySaltRapsolja1 tsk maizena (utblandat i lite vatten)Gör såhärSkala räkorna
En av minafavoriter för kvällen var en andra ceviche, på knivmusslor med chili och gurkört. Många recept och restaurangrecensioner har fått vänta på sig lite, sen i höstas, men de är fortfarande högst aktuella
Arvids bästa kompis har en mamma från Peru. Förutom att både kompisen och hans familj är väldigt trevliga, har vi kommit i kontakt med, för oss nya, matinfluenser
Jag gillar kontrasterna som mitt liv ibland bjuder mig på. att ena helgen dricka spritiga drinkar på hemliga barer, bruncha i bygg- och folkvimlet på Heurlins plats och ramla i säng sent