Johannes WätterbäckDet är inte helt lätt att få till en vegetarisk smörgåstårta. Lägg därefter ett lager rödlöksmarmelad ovanpå tårtan och garnera med granatäppelkärnor och ärtskott
När du bygger tårtan sen, så är det viktigt att du lägger bröden åt "motsatt håll". Annars håller tårtan inte ihop om du bara staplar brödet på varandra
Täck sedan hela tårtan med dem. Ställ nu in tårtan i kylskåpet över natten. Täck hela tårtan med osten. Tryck fast den rökta skinkan runt om hela tårtan,
Täck hela smörgåstårtan med denna röra. Tag fram tårtan från kylen. Garnera slutligen hela tårtan med hackad/skuren isbergssllad, räkor, äggskivor, gurkskivor, tomater, citronskivor och dillvippor
Därefter breder du gräddblandningen som är kvar runt om smörgåstårtan. Lägg en del av smörgåstårtbotten på ett fat eller en tallrik och bred sedan skinkröran över
Den här smörgåstårtan gjorde jag till far i helgen. Plastfolien är ens bästa vän i dessa lägen, så med en tajt inlindning slapp smörgåstårtan se fullständigt vanskapt ut dagen efter
Eftersom det inte finns så mycket spännande att blogga om nu när jag är sjuk tänkte jag passa på att dela med mig av receptet till den goda smörgåstårtan mamma jämt har gjort
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning