Täck sedan hela tårtan med dem. Ställ nu in tårtan i kylskåpet över natten. Täck hela tårtan med osten. Tryck fast den rökta skinkan runt om hela tårtan,
Blanda majonnäsen och crème fraichen och bred på över hela tårtan, spara det som blir över till dagen efter då brödet kan suga upp en del av majonnäs och crème fraicheblandningen
När du bygger tårtan sen, så är det viktigt att du lägger bröden åt "motsatt håll". Annars håller tårtan inte ihop om du bara staplar brödet på varandra
Jag gjorde grunden av tårtan kvällen innan den skulle ätas för att låta den suga åt sig av de olika lagren för att sedan dekorera den dagen efter med fräscha tillbehör till toppningen
Hit gör du med fördel dagen innan tårtan skall serveras. Dag två garnerar du tårtan. Skall tårtan stå ett par timmar i kylen innan gästerna kommer så vät ett ark smörpapper som du försiktigt lägger på
täck tårtan med plastfolie till dagen efter och placera den i kyl med lätta tyngder som press. Dag 2 tag ut tårtan och garnera den först med majonnäsblandning och sen med sallad, ägg, citron, gurka och tomat
Curd kan användas som pålägg, som fyllning i en tårta eller till andra bakverk. Hej på er,. Nyss kommit hem från jobbet, datorn har kommit upp i knät och värmeljusen är tända lite varstans här i huset
Tårta med smak av mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Ska det vara choklad tårta till någon som älskar choklad så ska det vara CHOKLAD i massor tycker jag och det blev det
Marängbotten. Vispa äggvitorna i en bunke. Tillsätt socker och fortsätt vispa. Häll i vårgårdariset. Bred ut blandningen på ett bakplåtspapper i långpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.