Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Detta kan vara en gammal goding eller ett nytt experiment, men ett gott bröd som jag tror kommer gå hem hos er alla
Ett glutenfritt bröd med havre och solroskärnor som bara behöver jäsa en gång direkt i formen. Pensla brödet med sirapsvatten direkt när det tagits ut ur ugnen
Forma till runda bröd. Pensla bröden med filmjölk och strö över havregryn. Smula ner jästen i en skål. Smält smör och tillsätt mjölk, och värm till 37°
Rågbröd med pocherat ägg, rökt lax och pepparrot Cook Time. Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Salmalax med flower sprouts, basilikarisoni och brynt citronsås
) Jag halverade receptet & fick ut 20 bröd av det, enligt receptet blir det 40 stycken. 20 bröd av. Har just laddat frysen med dessa goda tekakor, godast med smör & ost enligt mig