Dessa mjuka godbitar med pepparkakssmak är väldigt enkla att baka. Det känns bra att ha frysen laddad med mumsiga kakor nu inför de kommande adventshelgerna
Ida har önskat Silvikaka så självklart var det en av kakorna vi bakade. I lördags hade jag en riktig bakdag och det var kaos i köket med ingredienser och skålar överallt
Vi har tre olika äppelträd i trädgården, ett Aroma, ett Birgit Bonnier och ett Cox Orange. De är alla tre höst och vinteräpplen som går riktigt bra att lagra
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Jag har fått önskemål om att göra bakverk utan vetemjöl och eftersom jag själv egentligen bör äta glutenfritt så tyckte jag det kunde var kul att försöka hitta något gott recept utan gluten
Jag är verkligen ingen sockerkaksfantast, så min erfarenhet av dylika bakverk är därför starkt begränsad, men jag tycker att den här kakan slår det mesta i kategorin mjukakakor (förutom brownies eller kladdkaka, men de spelar ju i en helt annan liga)
Hej min vän. Nu sitter jag här i soffan å jäser efter en grymt god fika. Hur mår du. Har du 45 min över nån dag tycker jag du ska baka denna goding (12 min arbete, resten i ugnen)