Bred frostingen över den kalla kakan. 1Vispa ihop ägg och socker poröst i en bunke med elvisp i 2-3 minuter. 1Häll ner smeten i en brödform, klädd med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 50-55 min. 1Vispa ihop smör och färskost med en elvisp till en fluffig blandning
Avsluta medfrostingen. Därefter rör du ner mjölet blandat med bakpulvret. 3 ägg3 dl strösocker3 dl vetemjöl2 tsk vaniljsocker3 tsk bakpulver3 tsk kanel0,5 krm salt0,5 dl matolja2 fint rivna morötter----------------------------------Frosting50 g smör 3dl florsocker2 tsk vaniljsocker100 g philadelphiaost(Alla ingredienserna blandas ihop och breds ut på kakan när den svalnat)Vispa ägg och socker pösigt
Vi har svårt att göra saker i lagom mängder - ska det vara kakor, pajer eller som här, mjukt kaffebröd - mindre än sju sorter kan ju kännas litet futtigt
Frosting. Supergod, saftig morotskaka. Rör samman ingredienserna till frostingen och bred eller. 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med). Grädda i nedre delen av ugnen 30-35 min. 1 dl sötning (jag använde Björksocker, vanligt socker fungerar det med)
Servera med grädde och färska bär. INSTRUKTIONER. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål. Vispa ut mjölblandningen i hälften av mjölken till en slät smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.