Salta och peppra fisken – jag använder gärna vitpeppar på fisk. Ställ in fisken först när du vet att du hinner bli klar med övriga saker samtidigt som fisken blir klar
Lägg sedan på sparrisen över fisken så att det täcker. Blanda sedan grädden, fonden med citronsaft (1 dl grädde till 1/2 msk citronsaft kan vara lagom), häll blandningen på fisken. Grädda i ugnen ca 20-30 minuter (beroende på fisken, mängd och om den varit fryst) 1 purjolök
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Lägg i fiskbullarna och låt dem bli varma. Om du vill göra egna fiskbullar. Dela fiskfiléerna i strimlor och lägg dom i en matberedare tillsammans med saltet
I dagens matlåda har jag fisk. Jag älskar fiskrätter, gärna lax men här är en oväntad kombination med torsk och baconsås som vi testade hemma för ett tag sen
Tillsätt grädde, fiskfond och dijonsenap och låt det få ett uppkok. Strö det knaperstekta sidfläsket över fisken och servera tillsammans med kokt potatis och sugar snaps