Dela under tiden kycklingen och skär den i mindre bitar, ta bort skinnet. Rör om väl och låt blandningen koka ihop några minuter, lägg i kycklingbitarna, salta och späd med vatten
Strimla kycklingfiléerna i bitar. Häll tillbaka kycklingen. 500 g kycklingfilé. Stek så de får färg. Ta upp dem ur stekpannan och stek baconet som är skurit i bitar
Strimla kycklingen i småbitar, bryn den tillsamans med svartpeppar på medelhög värme. När kycklingen har fått lite färg, tillsätt salt, tomatpuré, sambal oelek och vitlök
Kyckling och curry är verkligen smaker som går ihop och som åtminstone jag inte tröttnar på. Strimla kycklingen, finhacka löken och skär blomkålen i små buketter
Middagen idag blev en indonesisk kycklinggratäng med kokosmjölk, vitlök och mango chutney. Lättlagad och smakrik är denna kyckling med smak av Indonesien
Lunchen idag blev kyckling i god sås. Smöra en ugnsformoch lägg i kycklingen. Blanda övriga ingredienser i en skål och häll den över kycklingen och svampen
Kyckling mangochutney. Kyckling mangochutney6-8 portioner1 kg kyckling1 tsk sambal oelek1 dl vatten1st hönsbuljongstärning1 msk Kina soya1 purjolök5 dl creme fraich2 msk mangochutneySaltPeppar Till serveringRisNågon grönsak Gör så härSkär kycklingen i lagom stora bitarBryn dem i en stekgrytaTillsätt vatten, buljong, soya och sambal oelekLåt koka i ca 15 minuterSkölj och strimla purjolökenLägg purjolök, cream fraiche och mangochutney i grytanLåt koka ytterligare ca 5 minuter tills det är varmtSalt och peppra efter tycke och smak I kväll ska jag ställa in en gryta med fläskkarré i ugnen, och där ska den få stå under natten och tillagas, för i morgon ska det bli Pulled pork till middag. 1 kg kyckling