Skölj strömmingsfiléerna. Lägg dem på smörpapper och strö över dillen på köttsidan. Rulla ihop strömmingsfiléerna med skinnskidan utåt och lägg dem i en ka-strull med skarven neråt
3 dl vetemjöl. 11,5 dl kokosflingor. 12 tsk bakpulver. 1150 g mjukt smör. 12 dl socker. 12 ägg. 11 dl mjölkTa ut smör och låt det bli rumsvarmt eller mjuka upp det i mikron i en bunke
Rådjursfilé med kantarellfylld potatiskroketttimjanmorötter- vin inkokt rödkål och en viltsky. Ingredienser för 4-6 personer1-1,2 kg Rådjurs innerfile150 g kantareller6 st medelstora potatisar2 st ägg50 g riven ost6 st morötter, skalade och i skurna på längden i halvor400 g strimlad rödkål1½ liter rödvin100 g smör2 msk färsk skuren timjansalt och peppar
Är det någon mer än jag som sorterar kryddburkar i bokstavsordning i kryddhyllan. Vet att många tycker att man har en störning om man gör det, och det kanske man har
Ingredienser Portioner. ca 7 dl 1 kg plommon 7 dl vatten 4 dl strösocker per liter avrunnen saft (4 dl motsvarar 360 g) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken