Gröt, yoghurt, frukt i fina skivor, juice, ägg, bacon, filmjölk, kaffe, te och honung. Det är ett sätt att börja dagen, men det gör ju knappast någon lycklig
3-4 kycklingfileér 4 pers10-12 färska champinjoner1 röd paprika1 ask philadelphiaost2 dl grädde4-5 msk pesto2 msk honungsalt,pepparDela kycklingen i mindre bitar och stek så den får färg
Planerade faktiskt kvällens middag redan i fredags, kors i taket. En liten slatt vitt vin från musselkoket och ett paket ädelost från i julas fick smaksätta den planerade kycklinggrytan
En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Jag har nog aldrig i mitt liv gjort en egen förutom i skolan, men då skar den sig och då gav jag upp
Mättande biffstroganof med ris och sallad. Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof med ris och sallad
Kycklinggryta med gorgozolaost och som är toppad med valnötter och persilja. Mums. Jag hade 1 paket gorgonzolaost i kylen som jag först hade tänkt använda till pizza
Visste ni att den 5 februari är Nutella-dagen. Inte. Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
God krämig pasta med ryggbiff och champinjoner. Idag äter vi den här krämiga goda pastan till middag och den är hur god som helst och väldigt enkel att göra