Sätt ugnen på 175°C. Botten. Blanda alla ingredienser till botten i en matberedare. Kör till en slät smet. Det går även bra att riva mandelmassan på rivjärn och blanda med de övriga ingredienserna
. För några dagar sedan fick jag ett paket från Soda Stream med bland annat två olika smaksättare för kolsyrat vatten som också lämpar sig för matlagning och bakning
Denna moussetårtan bakade jag till min kollega på jobbet då hon fyllde år. Grattis igen Marie. Hon älskar passionsfrukt och tropiska frukter så det blev en mangomousse tårta med en topping av passionsfrukt
Här kommer recept på en fräsch tårta, kanske något som passar till nyårs. Det som är bra med den är att man kan göra den långt i förväg och sedan ta ut en stund innan man ska servera den
Jag köpte Jan Hedhs "Tårtor" och hittade en massa inspiration i den. Vi hade gäster förra helgen och jag ville då prova att göra en ny tårta till efterrätt
Moussetårtor är så himla gott. Jag har någon slags faiblesse för just såna tårtor. De passar perfekt efter en god middag, är inte för mäktiga och kan kombineras på många olika sätt
Jag tröttnade lite på att göra täckta tårtor och ville testa lite nytt. Har inte gjort så många "naked cake" i mina dar men när jag kollade runt på nätet för lite tårtinspiration så var det nästa bara "naked cakes" (alltså tårtor som inte är täckta med marsipan eller sockerpasta) som fångade min uppmärksamhet
Hur mätt man än är så måste man ju trycka i sig lite dessert också. Jag förstår helt klart barn som inte vill äta upp, men som sedan lätt trycker i sig efterrätt