1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Ingredienser Portioner. 4 550 g falukorv 150 g majskorn 390 g pastasås tomat & basilika 2 dl lätt crème fraiche 1 gurka Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 1 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Ugn 225 grader. Skär potatisen i tunna skivor, INTE helt igenom. Potatisen ska hänga ihop i botten. Det går lättast om du lägger potatisen i en träslev och skär i potatisen tills det tar emot